A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
semuanya permulaan ^_*
Sunday, October 3, 2010 • 10/03/2010 02:07:00 PM • 0 comments
salam semua...
tiba2 muncul semula... padahal cakap tak mahu menulis kat blog... bukan pe... beberapa hari nie cam nak meluahkan perasaan kat blog je... me tak tahu apa yang tak kena.. tapi... me tak suke dengan apa yang berlaku sekarang... everthing start time me pertama-tama kalinya tengok bola... gila tol!!! tak pernah hayat kot tengok bola.. alih2 tengok... sebab **merit** je.... me pun tengok KOSASS my kolej lawan harimau muda B pasukan malaysia lawan... pergh!!!! 0-8... kikhikhikih... tapi... memang me duk temenung jela.... hakikat pun tak suke... takdelah me nak tejerit2 telolong2 nie. tahla... me makin tak faham dengan seseorang... tak leh di mentionkan dalam blog ek!!! ergh!!! rasa orang 2 sengal je... if tak mahu kawan dengan me.. cakap jelah... jangan wat me tertanya2... nak tegur ikut suke badak die je... bila me tegur wat dek je.... takpe2... everthing akan berakhir... me akan pastikan me tak tegur die dah. wek.... (*_*) and.... malam tadi ada jamuan raya kolej..everthing ok... tapi tak sempat nak upload gambar.. sebab kebanyakkan guna kamera orang lain.... jadi nanti bila me dapat gambar2 tu... me cerita.. tapi...sebab malam tadi jugalah..me badmood sampai pagi nie.... tapi nasib baik ada ahli group teater yang menceriakan suasana... thanz a lot ek!!!! dan jugalah me tangkap gambar2....da 2 keping je sempat me ambil kat album kak faty...


apabila budak2 pbmp sem1+ moral sem3+sem5 bergabung... riuh rendah jadinya kumpulan kami... tanpa siva....khikhikhih... watakku.... agak baik...adik... kikihkih...dialog pun pendek je...
latihan teater ke?? berposing nie???

sempat pula jual2 alat makeup...pe nak jadilah... nanti jadi cikgu nanti...habisla...kihkihkihkih... me pun terpengaruh sudah...hihihihi =) orang lain berlatih...kita orang main2...hehhehe... apa2... berlatih tetap berlatih la....

jangan lupa tengok drama kami pada 17.10.2010 nie.... di k6...

bisik-bisik:
mood ku yang agak kureng hari nie...kembali ok...amin... saya terasa diri menjadi sengal or anda yang saya maksudkan itu sengal ek??? so....fikir2...renung2 lah...hihihihi... tunggu next post k...

Labels: , ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • membebel again!! **peringatan**
  • PICture edit yang paling me suke +++
  • raya pertama sehingga ketiga (^_*) **seronok juga...
  • jue merepek**
  • baju raya yang padan!!!
  • aku cun under **award**
  • blogku sudah berubah (^_*)
  • **hari keluarga PBMP,UPM**
  • coret2 UPM kali pertama
  • part 2:gambar2 dari medan daripada kamera **ella s...

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome