A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
jue merepek**
Wednesday, September 8, 2010 • 9/08/2010 01:00:00 PM • 0 comments
selamat....selamat.... hari raya.......(nada nyayiaan nie)
mood bergambar takde pula...so, makin malas untuk mengupdate blogku yang cantik cam tuannya nie.. kredit .....untuk diri sendiri... llalala.. (^_*) me just nak cerita me agak excited untuk beraya tahun nie... sebab baju raya tahun nie paling banyak.. sampai2 tak tahu nak pakai yang mana 1... kuih raya pula.. macam2 ada... tapi... 1 je tak syok.. sebab tiap kali raya, rumah tak meriah sebab tak pernah pasang pelita+lampu kelip2 (teringin sangat)... sob..sob..sob... apa2 pun tunggu jelah story dari me lepas raya sebelum me balik u nanti...akan me tepek banyak2 gambar dalam nie...(ops..mesti gambar me lah kan yang penuh dengan pelbagai pose yang menarik) llalalalla

bisik-bisik:
nak duit raya... (mood budak kecik..lallalalalala)..
p/s:wahai jue...cepat siapkan journal tu....malas betul!!! rajin2..... chaiyok2... (*_^)

Labels:



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • baju raya yang padan!!!
  • aku cun under **award**
  • blogku sudah berubah (^_*)
  • **hari keluarga PBMP,UPM**
  • coret2 UPM kali pertama
  • part 2:gambar2 dari medan daripada kamera **ella s...
  • part 1:percutian tajaan ke danau toba+medan indone...
  • majlis perhkahwinan cu aya+cu wafi di sebelah lela...
  • majlis perkahwinan my cu aya+cu wafi di kerambit,l...
  • first suntikan yang tak pernah sakit**

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome