A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
blogku sudah berubah (^_*)
Saturday, September 4, 2010 • 9/04/2010 11:57:00 PM • 0 comments
Wah...blog ku sudah berubah..hahhahaa...credit to cik kilalala..ngeh3..
-
-
-
-
-



btw..cik kilalala dan tuan punya blog ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua readers yang x berapa nak setia dengan blog nie..hahahha..~dajal tol cik kilalala nie..sesedap je mengutuk..hahahhaa...daaaa..melawat larh blog cik kilalala ek..hehehe,,promote diri sndri nampak..hahahah

bisik-bisik:
sedap2 je adikku sorang nie nak mencapap kat blog nie...gara2 bantu me mencantikkan blog me yang makin lapuk ketinggalan zaman...apa2 pun..terlaksana juga usaha me untuk cantikkan blog nie sejak lama gila tak mengupdate blog nie...hehehhe (*_^)... 2 minggu ini akan me gunakan untuk update blog... (jangan lupa buat assigment yer P/s :peringatan untuk diri sendiri)

Labels: ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • **hari keluarga PBMP,UPM**
  • coret2 UPM kali pertama
  • part 2:gambar2 dari medan daripada kamera **ella s...
  • part 1:percutian tajaan ke danau toba+medan indone...
  • majlis perhkahwinan cu aya+cu wafi di sebelah lela...
  • majlis perkahwinan my cu aya+cu wafi di kerambit,l...
  • first suntikan yang tak pernah sakit**
  • girls day***
  • novel pertama dalam hidup***
  • malam ratu hatiku (*_^)

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome