A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
raya pertama sehingga ketiga (^_*) **seronok juga**
Tuesday, September 14, 2010 • 9/14/2010 05:06:00 PM • 3 comments
raya....raya...selepas berpuasa sebulan... tahun nie...kaum perempuan memilih baju berwarna hitam putih...lelaki?? pandai2lah... memang takkan borianyalah warnanya... sebut pasal baju.. geram juga...sebab baju yang tempah besar... bahu lebih..tang badan..tak payah lah cerita...lagilah besar.. =( tapi pakai jelah... apa2 pun 1 lagi baju raya me warna gold merah memang me tak pakai..yelah..sutera..if pakai memang menampakkan kegemukan je..baik tak payah!! ops... membebel melebihi tajuk pula... sorry... jom2..ikuti cerita me pasal raya me tahun ini...

sebelum pergi sembahyang raya di kampung,sempat juga snap gambar sekeluarga.. (besarnya me!! yes...saya memang besar)

di kampung aki...kami berempat dengan pelbagai corak (me corak paling me tak suka...sebab bukan me pilih =( **pakai juga )

me with erney...

kami sepupu2 bersama aki...


sebelah kami bertiga...dan sebelah mak da bertiga juga..


sepupu2 perempuan pula bergambar....

beraya di rumah wan itan(adik kepada wan iaitu mak abah)

time nak pergi kampung atok (ayah mama) terpaksa redah jalan keretapi pula...2 yang berposing sakan dengan jalan keretapi 2... =)

pergi rumah aki ngah pula...seberang sungai lah pula....

naik perahu untuk ke seberang...=)


berposing dengan mama setelah sampai ke seberang sungai... baju kami sama kan?? warna je lain sikit... =)

aik...kenapa di kFC pula...beraya di melaka...alih2 kedai tak cukup pula... so kami ramai2 makan lah KFC... berkat ABAH belanja untuk 22 orang..nasi ayam KFC pun jadilah.... =)

tunggu2 masih sempat snap gambar..sampai2 time nie... da sorang budak perempuan datang jumpa me bagi me kad seorang lelaki...ic... siapa sekodeng me nie... tiba2 nak berkenalan...kononnya... siap suruh me contact lagi...malas ar!! da juga jumpa orang tak betol..

dengan lahapnya kami semua makan....yum2...penuh KFC kat MP ...

setelah sudah puas makan...berposing kembali...

and nielah baju yang me beli dah ciap satu2 nya..padan2 lak...ngam je... walaupun patern agak dulu2 sikit...tapi me suka sebab me dapat warna yang me cari....

mama dan abah dan2 je pergi melawat a famosa.... semua saudara pun join juga...so,raya ketiga memang di melaka+dalam kereta....

berakhirlah rya 1-3 untuk kali ini.....

bisik-bisik:
hakikat me amat malas untuk story...tapi story jugalah...lama betul ambil masa untuk update...
p/s: me sibuk nak wat assigment..if assigment siap...me harap..me dapat beraya semula.... (mood raya hilang dah pada hari raya ke5. =(

Labels: , ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • jue merepek**
  • baju raya yang padan!!!
  • aku cun under **award**
  • blogku sudah berubah (^_*)
  • **hari keluarga PBMP,UPM**
  • coret2 UPM kali pertama
  • part 2:gambar2 dari medan daripada kamera **ella s...
  • part 1:percutian tajaan ke danau toba+medan indone...
  • majlis perhkahwinan cu aya+cu wafi di sebelah lela...
  • majlis perkahwinan my cu aya+cu wafi di kerambit,l...

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome