A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
part 2:gambar2 dari medan daripada kamera **ella si purple**
Saturday, June 26, 2010 • 6/26/2010 09:19:00 PM • 1 comments
me and ila pergi pun ber2...jadi menumpang keluarga yang ada..dari tak kenal...jadi kenal pula... hehhee.. =) apa2 pun...seronok sangat selama diperantauan...jom2..layan gambar nie..yang tak berapa tersusun..hhehhe (*_^)

apa yang kami ber3 bincangkan??? pelik pula tengok gambar nie...punyalah jauh nak sampai ke hujung tu..

time di kampung ambrita...demo mengenai upacara pesalah yang dijatuhkan hukuman...tiba2 me tersesat sorang dekat hujung tu...hehehe =)

pusing2 lagi...cari barang...

kusyuk pula dengar penjelasan en.ramon mengenai kubur pe pula tah...yang selendang kat tepi 2...adat ar...cantik..ingat bagi free...rupa2nya pulang semula ar..
di air terjun paling tajam...kami dengan mak ella..

rombongan lawatan kami..seramai 24 orang

me tengah makn..yam2...tapi macam cover je...ada orang tangkp gambar katakan..

bus persiaran kami...cantik kan??pemandu die bawa kami...fuh....terer tol...jalam dekat sana kecil and macam ular...tapi...bawa maintain je...hehhe

kami melepak...sementara tunggu waktu makn..lambatnyelah waktu makan sebb ikut jam indo..

gambar di petang hari...ella....tengok kerusi nie...berkarat weh...but gambar nie cantik.. =)

tengok...ayah ella sempat lak snap gambar kami tengah makan..

kami di candid lagi...

kami ber3 bersama2 cikgu jamaluddin...cikgu nie mengajar kami perdagangan(KH) time me and ella tingkatan3

jue:ella.ela...ikan2...cepatlah rakam...banyak tol ikan...kusyuk me tengok..

pot...pot....hon bbunyi..kami nak lalu..bingit!!!hehhee..and kalau malam jelah lampu2 spotlight nie dhidupkan.. =)

nak sampai ke hujung 2..walau dekat...punyalah jauh...jenuh ar duk dalam feri nie...cam2 gaya dah buat.. =P

shopng time!!! aik...bila tengok..me nie kan asyik beli baju tidur je...(*_*)

menunggu orang solat..sempat gak ella tangkap gambar..banyak betul piring ufo 2...hehehe..tiap rumah ada... tak kira besar atau yang rumah kecil pun.. (^_^!)

tekejut tengok pemandangan dekat area tu kot...muke pelik je.hehhe

dalam bus pun dan berposing lagi walaupun sudah penat =)...

time makan2 di medan mall..berdua lebih baik...kami terpinggir di perantauan =P

bisik-bisik:
terima kasih kepada ella kerana dengan adanya kamera beliau,saya dapat gambar2 yang pelbagai+cantik sangat..gambar tidak mengikut susunan...jadi sila faham2 sendiri..
p/s: kena beli kameralah gayanya kalau gini...tak habis2 tumpang kemera orang je.. =)

Labels: , ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • part 1:percutian tajaan ke danau toba+medan indone...
  • majlis perhkahwinan cu aya+cu wafi di sebelah lela...
  • majlis perkahwinan my cu aya+cu wafi di kerambit,l...
  • first suntikan yang tak pernah sakit**
  • girls day***
  • novel pertama dalam hidup***
  • malam ratu hatiku (*_^)
  • first interview... (^_*)
  • cerita yang ke-100 **campur2**
  • new cat..***

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome