A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
coret2 UPM kali pertama
Thursday, July 29, 2010 • 7/29/2010 11:35:00 AM • 0 comments
lamanya menghilangkan diri tanpa dijejaki..kan??kan?? rindu tak???.. nasib baik hari ini kuliah batal.ada 1 kelas je pagi tadi... dan me baru tahu yang hotspot upm boleh digunakan.. jadi me tak payahlah pening2 kepala untuk buat assigment yang ternyata berlambak.. dengan kelas lisan yang terpaksa buat teater besar2an untuk dapat markah dah kena buat latihan setiap hujung minggu...dan me pun baru sahaja tamat minggu orentasi kolej.. jadi, agak terkejar2lah... assigment 1 pun tak sentuh lagi.. berkat MPP datang kolej semalam beritahu yang hotspot boleh digunakan. amat membuatkan me bersyukur. tak perlulah me beli broadband.=) tup2.. boleh me update story dekat blog kesayangan ini. (*_^) jom2 tengok gambar me nak??? apa2 layan jela walaupun agak tunggang langgang.. lalalaa..

me with ain. budak johor.. malam tadi baru ambil masa majlis bersama MPP di KOSASS. baju KOSASS no 7

me,ain and fifa time majlis di dewan besar masa minggu perkasa putra. =) baju UPM

nie gambar kami malam tadi juga..puas me buat pis2.. sebab nak cover jerawat yang menghuni mukaku.. hehhehe

ini pula, time pertandingan kawad kaki antara kolej. me jadi pemegang bunga mangga je.. nak berkawat tak larat eh =) tapi biasalah..me bukan budak PALAPES.. me and budak bukan PALAPES di KOSASS digelar air force... hahhaha.. civilion kot..lallala (*_^)

cak!!cak!! kawan2 me jumpa ayu dekat bukit espo nie.. jangan jeles ek!!! hehehe.. untuk aida and zalilah!!! hehhee

me with ain lagi.. habis budak2 KOSASS kena pakai celoreng muka tu... nasib baik me tak kena..llalala.. (*_^)

ha!!! tengok...bukti...habis muka diorang!!!! hehhee

we all lagi... dengar ceramah apa entah... hahhaa...

so, sampai sini sahajalah cerita kita pada kali ini... me nak buat assigment pula.. nanti apa2.. me cerita.. tapi.. tak sekerap dululah.. ok...sori sangat..me agak busy.. biasalah junior baru kot...

bisik-bisik:
diharapkan semua mendoakan kejayaan saya..amin....teater!!!!!! boria!!!! temuramah!!!!!!! banyaknya kena buat untuk dapat markah!!!!!!!! jom2...study2...

Labels: , ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • part 2:gambar2 dari medan daripada kamera **ella s...
  • part 1:percutian tajaan ke danau toba+medan indone...
  • majlis perhkahwinan cu aya+cu wafi di sebelah lela...
  • majlis perkahwinan my cu aya+cu wafi di kerambit,l...
  • first suntikan yang tak pernah sakit**
  • girls day***
  • novel pertama dalam hidup***
  • malam ratu hatiku (*_^)
  • first interview... (^_*)
  • cerita yang ke-100 **campur2**

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome