A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
baju raya yang padan!!!
Sunday, September 5, 2010 • 9/05/2010 02:10:00 AM • 0 comments
mood rajin berblog nie..menjadi2... biasalah dengan kelajuan stremyx dirumah membuat kan me begitu teruja tak terkata.... habis berubah blog me... nie me lupe nak cerita bahawa me dah siap ambil baju raya...tapi malangnya...dua...dua baju me besar and tak selesa dipakai (wajib pakai juga).. baju tersebut perlulah dioter dulu selepas raya.. =( .... jadi dengan usaha yang gigih me memohon abah belikan 1 pasang baju siap...jeng2... me dapat juga akhirnya sepasang baju berwarna biru... (sedondon dengan due).. dari butik peace... kepada syakila....baju anda....bakal akakmu pinjam ye.....padan kan??? hhahaaha... cop2...berita gembira...me turun berat sampai 54.7kg dari 58-59kg sebelum masuk upm... wah...tak pernah me cecah angka nie... tekejut gila... pe2...me tengah usaha untuk dapatkan berat 50kg...2 lah kot...me muat test baju saiz nie.. lallaalalalala...

jeng2...me and ila...cantik tak??? sempat juga suruh akak yang layan kami tu tangkap gambar....

bisik-bisik:
saya tidak sabar beraya.....(sambil nyanyi2 kuat lagu raya).... apa2 me mahu pusing 1 jerantut.... walaupun kecil....tapi me suke dengan bandar nie... i love jerantut!!! (duk upm tak pernah keluar selain bila family datang hujung minggu tiap 2-3 minggu,or time due datang semalam untuk cari baju raya+jalan2)...

p/s: terima kasih kepada due kerana sudi hantar me pulang dengan selamat...

Labels: ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • aku cun under **award**
  • blogku sudah berubah (^_*)
  • **hari keluarga PBMP,UPM**
  • coret2 UPM kali pertama
  • part 2:gambar2 dari medan daripada kamera **ella s...
  • part 1:percutian tajaan ke danau toba+medan indone...
  • majlis perhkahwinan cu aya+cu wafi di sebelah lela...
  • majlis perkahwinan my cu aya+cu wafi di kerambit,l...
  • first suntikan yang tak pernah sakit**
  • girls day***

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome