A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
**hari keluarga PBMP,UPM**
Monday, August 2, 2010 • 8/02/2010 04:20:00 PM • 2 comments
internet di kosass amat memenatkan bagi sesiapa yang ingin melayarinya!!! kenapa??? saya pun tidak boleh menjelaskannya..lalllaa =) kali ini,me nak cerita pasal hari keluarga PBMP. jom tengok gambar... layan...=)

masuk2... semua dapat benda alah nie... wa.. me sangat sukalah!!!tapi kepada yang lambat tu...sori ye... anda tidak dapat..=)

me with ain (me bermata coklat sudah)

dewan kolej 6

cak!!! kami lagi...

kami budak boria dari KOSASS!!!

me lah!! siapa lagi..hehhee

me with akak senior...yang jadi mentor me dari sem3..

cuba teka?? nie akak ely lol... ex student saujana.. dari sem 7...yes..me dapat seorang lagi budak PBMP dari jerantut..

kami dengan akak senior sem 7 yang buat persembahan boria juga

we happening family lol!!!

tengok lagi happening!!

gabungan sem1,sem3,sem5,sem7 (sikit jelah masuk dari 216 orang)


kami dari PBMP!!!!

bisik-bisik:
ini event first... tapi event paling banyak di UPM ialah dak PBMP!! tak sabar tunggu pementasan teater lepas raya nie.. harap dapat markah penuh!! A...A..A... hahhahaha.. =) dah lah..me nak rehat untuk majlis penutupan karnival mesra-mesra KOSASS malam ini.. jumpa lagi

Labels: , ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • coret2 UPM kali pertama
  • part 2:gambar2 dari medan daripada kamera **ella s...
  • part 1:percutian tajaan ke danau toba+medan indone...
  • majlis perhkahwinan cu aya+cu wafi di sebelah lela...
  • majlis perkahwinan my cu aya+cu wafi di kerambit,l...
  • first suntikan yang tak pernah sakit**
  • girls day***
  • novel pertama dalam hidup***
  • malam ratu hatiku (*_^)
  • first interview... (^_*)

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome