A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
mungkin tidak beraya di rumah!!** sob..sob..
Sunday, October 24, 2010 • 10/24/2010 11:34:00 AM • 2 comments
kenapa?? kenapa semua terjadi last2 minit!!!
rasa geram... nak nangis pun ada.... jadual periksa punyalah awal keluar.. exam start dari 8.11- 15.11 je.. prepay nak balik beraya sakan dah... last2 minit... kenyataan ini yang keluar kat board fac!!! argh............ geram...

sila baca dengan teliti yer.. subjek me ditunda!!ditunda!!! 22.11.2010..

what the ****** jer kan!! serius nak mengamuk..tapi apa kan daya..dah selaras.. me redo sangat2.. membe2 yang duk sabah sarawak..lagi kesian.. tiket beli mahal2 rugi dah.. so..me kemungkinan raya dekat kolej je.. if abah tak nak ambil and hantar lah hehehhee.. (*_^)... (me sangat2 malas untuk membawa beg besar menaiki bus!!)

p/s: abah..sila ambik anakmu ini pulang..atau hantar anakmu ini balik ke upm jika nak anakmu ini balik...ingin beraya di rumah.... sob...sob...sob.... atau...mungkin kah ada sesiapa yang sudi menumpangkan me???

bisik-bisik:
2 minggu lagi untuk peperiksaan final semester ini... doakan nur zulaikha fozilan yer..... (*_^)

Labels: , ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • luahan pertama
  • enjoy di bukit exspo UPM**
  • semuanya permulaan ^_*
  • membebel again!! **peringatan**
  • PICture edit yang paling me suke +++
  • raya pertama sehingga ketiga (^_*) **seronok juga...
  • jue merepek**
  • baju raya yang padan!!!
  • aku cun under **award**
  • blogku sudah berubah (^_*)

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome