A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
enjoy di bukit exspo UPM**
Tuesday, October 12, 2010 • 10/12/2010 02:08:00 PM • 0 comments
assigment semua sudah beres... gembira dan teruja sangat2.. jadi bolehlah bersuka2 ala2 kadar di UPM.. hanya di UPM.. bukan di MINES ek... hehhee.. sempena majlis konvo.. bukit exspo UPM penuh dengan orang.. macam2 aktiviti buat.. me 2 hari berturut2 datang.. mula2 tengok pertandinagn nasyid.. soknye tengok akustik pula.. apa2 memang gembira la.. sebab jumpa orang yang tak pernah me sangka.. tapi jumpa jela... tak lebih2... harap faham yer..

tengok..wajah ceria me and ain.. hehehehe...

bisik-bisik:
kebosanan dan tension sangat hari ini..menyebabkan me cerita lah 1 story di blog ini... apa2 pun pementasan teater me "fitrah di ufuk kasih" pada ahad ini... datanglah beramai2 yer... lepas tu.. tiap2 ahad lehla family datang balik... dah tiap minggu takle kuar dengan family sebab latihan.. ap2 pun... final nak dekat dah.. study untuk test pun pening2 je.. nak tahu tak me terhantuk kat pagar time nak masuk pagar..tinggi sangat me nie.. (pagar 2 rendah) dah effect nye..kepala benjol+ pening...oklah...sampai situ jelah story..nanti me update lagi..
p/s: hari ini.. hari yang paling sedih!! biarkanlah ia berlalu... saya harus tabah.

Labels: ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • semuanya permulaan ^_*
  • membebel again!! **peringatan**
  • PICture edit yang paling me suke +++
  • raya pertama sehingga ketiga (^_*) **seronok juga...
  • jue merepek**
  • baju raya yang padan!!!
  • aku cun under **award**
  • blogku sudah berubah (^_*)
  • **hari keluarga PBMP,UPM**
  • coret2 UPM kali pertama

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome