A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
Gara2 meditasi
Thursday, December 15, 2011 • 12/15/2011 10:10:00 PM • 0 comments
assalamualaikum...
motif sememangnya tidak dikenalpasti...
jeng...jeng..jeng...
......
.....
...
...

motif letak gambar... bermeditasi konon bila Prof tak masuk lagi...

setelah memikirkan berkali2 akhirnya tuan blog aktifkan semula FB gara2 banyak ketinggalan isu2 penting... JENUH nak fikir dalam2... tapi aktif semula, harap2 tak membiarkan blog kesayanganku takat ini bersawang macam syiling dekat rumah... hehehehe (motif memang pemalas punya syakila! malas nak mengemas! harap kena ada akaknya yang rajin terlebih balik rumah baru nampak gaya rumah)

meditasi sambil belajar tarian mudah2 dengan TINA... motif sememangnya nak kurus katakan... 5 kilo lagi... jenuh nak kecilkan semua bahagian yang lemak2 mampat! huhuhuhu... sekarang kurang 8 kilo daripada berat selepas cuti 4 bulan... tapi berat sekarang cukup normal dari berat biasa, cuma target 50 kilo dalam proses...

jadi, kalau tiba2 tengok TUAN BLOG tengah menari2 hayun2 tangan tu jangan pelik pula ek?... dan 1 lagi, selain TUAN BLOG duk sibuk nak kuruskan badan, sibuk juga nak jaga kulit... haruslah... ambil SHAKLEE trial pack set D ada vitamin A,C dan E... yum2... harap2 berkesan dan dapat kesan yang positif untuk masa yang terdekat ini... tiba2 rasa nak jadi cover majalah, gitulah perasan gayanya zulaikha fozilan ek? (ada kau kisah? aku pun tak kisah ok!)

bisik-bisik:
seminggu lagi nak habis minggu kuliah, kemudian cuti ulangkaji dan peperiksaan berlangsung! lepas tu? mestilah cutikan? hhahaha... 1 bulan... hoorey!!! ok... kepada syakila Fozilan yang mengetag post... saya memang malas nak jawap soalan2 tu!!! wekkk!!!

Labels: ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • aktiviti bercampur2...
  • Majlis Gemilang AKADEMIK 2010/2011
  • JOM Heboh katanya...
  • movie maker INFLAKASTA ...
  • selamat hari jadi untuk insan 1.12.2011..
  • sajak ketiga "Ku Pendam Jua"
  • terajin post katanya...
  • kawan baikku pemenang sayembara puisi MAKUM? Siapa...
  • assalamualaikum semua...sebab musabab yang bernas...
  • Pementasan Drama INFLAKASTA

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome