A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
aktiviti bercampur2...
Wednesday, December 14, 2011 • 12/14/2011 12:09:00 AM • 3 comments
assalamualaikum...
agak lama menghilang dari radar... ayat punya takle bla kan? hehhehe...
al-maklumlah, cuti 3 hari... cuti sakan di rumah katakan... huhuhu... pelbagai aktiviti buat...
1.balik2 rumah perkara pertama, memasak... siap buat kuih sagu merah berkuah susu katanya... teruja belajar dekat kak aishah roomateku... (biasalah orang tak pernah makan, bila tengok, terus teruja nak buat)
2.pergi kenduri kahwin sepupu mama dekat temerloh... (melaramlah diri ini)
3.sampai2 tuan blog pergi berubat gara2 gatal di beberapa bahagian anggota badan... adeh... memang tak berapa nak sihat... seminggu kot kena, ambil ubat dekat PKU. alih2 gitu juga gatalnya... balik2 pergi berjampi...

orang tengah jampi kat depan, boleh je cik blog ni bergambar dengan tasya adik kesayanganku... hehhee.. bosan kot... apa2 moyang 2 kata ada benda benci+marah dekat cik tuan blog... sebab kacau tempat dia... huhuhu.. tahlah nak percaya ke tak?? emmm... tapi2 agak2lah yela kot... benda2 mistik gini kadang2 percaya, takleh nak menidakkan... yela yang kenanya lengan belah kanan dan bahagian badan depan je... lain ok... gatalnya tak payah cakap...memanh teramat gatal... tapi alhamdulilah,cukup 3 malam berjampi, kurang dah gatal dan makin nampak kesan positif... amin...
....
....
......
...
...
....
...
4.jeng2... balik UPM, dapat bawa kereta lagi... gigih memandu dari JERANTUT ok!!! sorang2... agak2 dengan keadaan lembik gini memang tiap perhentian berhenti... duk nak buang air... hahhahaha... tapi Al-maklum terawal sampai UPM, melencong pergi Shah Alam... dengan tak tahu jalan, redah je... signboard kan banyak...? kan? kan? akhirnya sampai gara2 nak jumpa cik abang yang sibuk memanjang sejak akhir2 ini... nak jumpa ada je alasan kesibukan yang melampau tak sudah2...sob...sob..sob. mood...tengah memahami si dia...

tengok, budak sorang ni duduk feeling baca buku kat POPULAR... tak ada nak pandang tepi2... tuan blog je teruja bergambar... hehhee...
p/s: gambar edit hingga menghilangkan sembab bawah mata... suka!!! suka!!!

handphone tak lekang kat tangan, gara2 nak take note apa2 yang penting...

nak juga cerita pasal balik dari SHAH alam semalam... hehhee... letih DUE terang panjang lebar macam mana nak balik ikut PROTON lalu KESAS... (padahal datang sendiri tahu pula!!!) akhirnya dengan kepanaan menyebabkan terikut jalan paling senang iaitu, ikut PLUS+SKVE... habis lucu dengar DUE bising dengan bimbang... nasib selamat sampai... ingat2lahkan... cam tragedi cinta zulaikha pula... wa.. boleh buat novel gini...hehhee... gigih2 datang SHAH ALAM walaupun pertama kali memandu...

5.kelas habis pukul12.00 tadi ... jadi,Tuan blog tengok wayang katanya dengan bebudak kelas dekat Alamanda... tengok OMBAK RINDU ok!!! rm7 sorang je... touching kot... nangis2... wa... tak ada bahu nak tumpang menangis... pinjam tangan cik ain taham.. alih2 tarik semula... wa kedekut sungguh orang nak pinjam jap!!! hahahaa... nak tunggu ajak cik abang mahu tak nak masuk tengok cerita gini... asyik nak tengok cerita budak2 je... tapi layan jela... nasib seronok... baru gak lepas tengok PUSS IN BOOT...

bisik-bisik:
cik tuan blog... tengah nak buat skrip drama dengan cik ain taham... babak3 baru... tapi teruja nak update blog yang tak dan nak bersawang... hehhee... ok... sudah2... fokus dengan skrip cik zulaikha fozilan oi... kesian cik ain taham perah otak sorang2... hehhee...

Labels: ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • Majlis Gemilang AKADEMIK 2010/2011
  • JOM Heboh katanya...
  • movie maker INFLAKASTA ...
  • selamat hari jadi untuk insan 1.12.2011..
  • sajak ketiga "Ku Pendam Jua"
  • terajin post katanya...
  • kawan baikku pemenang sayembara puisi MAKUM? Siapa...
  • assalamualaikum semua...sebab musabab yang bernas...
  • Pementasan Drama INFLAKASTA
  • cuti lagi =,=

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome