A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
Majlis Gemilang AKADEMIK 2010/2011
Tuesday, December 6, 2011 • 12/06/2011 09:52:00 PM • 0 comments
assalamualaikum semua...
sejak akhir2 ini, memang tak boleh nak mengelak dari berceloteh di blog kesayanganku... nasiblah uspot UPM memang sedia maklum lembab untuk buka akaun Facebook menggunakan notebook kesayanganku sehingga tadi deaktif semula bila 20 minit aktif... jeng2...jeng... memang bosan... tapi blog juga setia... tak mahu bagi bersawang macam sebelum2 ini... hehhee...
....
...
beralih pula kenapa tiba2 rajin malam2 nak update post yang ceritanya agak basi sebab berlakunya semalam tahu, tapi sebab nak cerita mengenai Majlis Anugerah Gemilang, Kosass yang berlangsung semalam gagahkan jugalah... malas nak ulas2 panjang2... tengok gambar cukuplah... al-maklumlah sebenar nak update sebab nak tepek gambar banyak2 je... hehhee...
......
....
..
zoom...
zoom.....
zoom lagi dekat....

mestilah cik tuan blog terlibat jadi penerima... kalau tak, tak adanya nak beria2 ulas panjang2 kali lebar2, siap tepek gambar banyak bagaikan... hehehe... bergambar bersama2 dengan cik ain taham tengah dan cik mira yang tiba2 tersama selendangnya denganku... nak jadi kembar kononnya... tapi baju memanglah sama, gara2 pakai baju kurung blog yang berkain cotton tapi keras sampai renyuk2 macam tak bergosok... bukan malas tahu... hehehe...
ops lupa, angry bird yang beli 3, rm10 dekat Jom Heboh... bukan jadi bekas pensil... alih2 jadi tempat letak kunci dan telefon...

majlis tengah bermula dengan ucapan Pengetua baru KOSASS, Lt. Kolonel Othman b. Jailani... Pertama kali berucap katakan, sampai ambil masa lama juga, tapi nasib Tuan Pengetua beri ucapan tak membosankan... seronok sebab Tuan Pengetua baru dari Fakulti Pendidikan dari bidang Kaunseling...

Gimik majlis... malas nak ulas lanjut....

cik ain taham nak tiru aksi pose comel cik Tuan BLOG ... hello... mestilah muka cik TUAN blog yang comel kan?... hahhaa.. motif? memang tak dikenalpastilah!!! kena puji berguni2 diri sendiri... kalau tak siapa lagi nak puji... hehehe...

aksi comel cik Tuan BLOG lagi tapi ada je cik WANI mengacau di hujung tu... hehhee...

habis pun majlis dengan segulung sijil di tangan... ok!!! masa untuk bergambar... senyum!!! jeng2... jeng... 11 orang pelajar PBMP semester 3 di KOSASS semua dapat anugerah... amin... apa2 tahniah kepada cik wani dan cik aina dapat anugerah Pengetua... kami dapat anugerah FELO je... aduh.. pointer dah hampir nak 3.75, tapi nasib tak menyebelahi... apa2 pun kena usaha berganda untuk kekalkan CGPA semester ini... dan merangkul anugerah Pengetua... amin...

bisik-bisik:
tiba2 teringin nak makan bubur asyuralah pula... hehhe... minta2 balik rumah nanti ada... ok, mood kembali fokus untuk membuat kerja...

Labels: ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • JOM Heboh katanya...
  • movie maker INFLAKASTA ...
  • selamat hari jadi untuk insan 1.12.2011..
  • sajak ketiga "Ku Pendam Jua"
  • terajin post katanya...
  • kawan baikku pemenang sayembara puisi MAKUM? Siapa...
  • assalamualaikum semua...sebab musabab yang bernas...
  • Pementasan Drama INFLAKASTA
  • cuti lagi =,=
  • sesungguhnya ingin berbicara

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome