A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
selamat hari jadi untuk insan 1.12.2011..
Thursday, December 1, 2011 • 12/01/2011 10:33:00 PM • 0 comments
assalamualaikum... mengantuk2 pun cik tuan blog rajin2kan diri mengupdate blog gara2 makan malam bihun pattaya... nak tunggu makanan hadam katakan... tapi motifnya di sini sebab nak tepek gambar hari jadi budak kelas iaitu cahaya jannah katanya... hehhe.. selamat hari jadi dan selamat hari tua.. inilah padahnya over rajin mengupdate blog tak sudah2...

sambutan hari jadi dekat kelas linguistik, tapi tuan blog yang over macam jadi tuan yang sambut hari lahir.. hhheehe... yang pakai baju biru tudung hitam tu yang sambut hari lahirnya yang ke-22...

ok2... apa2 pun seronok sangat... tapi sebagai tuan blog aka KAWAN baik ella si purple, zulaikha fozilan pun nak ucapkan selamat hari lahir yang ke-21..tak lupa kawan sejak sekolah rendah sampai sekarang... ops, tulis2 lupa nak ucap selamat hari tua untuk intan hazirah kawanku sampai bila2 yang sambut hari lahir semalam... sayang kamu tahu...

suka sangat ella pakai warna kuning sebab bosan tengok pakai warna ungu tak sudah2...

gambar intan yang cun ala2 gadis melayu terakhirkan? motif? hehehe

kepada kawan2ku ella dan intan, maaf ye... gambar pun curi dari pakcik google jadi harap maklumlah... apa2 pun selamat hari jadi.. tak dapat sambut dengan kamu...

bisik-bisik:
tengah tunggu ain taham aka kawanku yang terlebih rajin ikut cakap tuan blog yang sengal, buat movie maker untuk INFLAKASTA... tunggu....

Labels: ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • sajak ketiga "Ku Pendam Jua"
  • terajin post katanya...
  • kawan baikku pemenang sayembara puisi MAKUM? Siapa...
  • assalamualaikum semua...sebab musabab yang bernas...
  • Pementasan Drama INFLAKASTA
  • cuti lagi =,=
  • sesungguhnya ingin berbicara
  • selamat hari raya 2011 dan selamat menjalani semes...
  • kuih tat nenas
  • membaca =.='

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome