A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
anugerah cemerlang spm+stpm 09 di smkps
Tuesday, April 6, 2010 • 4/06/2010 12:08:00 PM • 2 comments
kalau tak sebab nak mengupdate blog nie...malas gak la nak story panjang berjela2.. (ops...kalu me dah start menulis.. spontan je ayat nie keluar)..lallalalla.. (^_^).. suka tak suka para pembaca tak me ambik kira... lallalla.. my blog... me punya suka la nak tulis apa2 pun... (ada me peduli..blog orang lain...lalalala =p) hakikat sejak ada FB nie..me tak rajin nak mengupdate dah tau... argh!!! takpa2.. me tetap try beblog..lallala..
kali nie.. me cerita pasal majlis yang sekolah buat untuk dak2 spm+stpm yang berjaya baru2 nie.. dak2 stpm yang dapat pointer 3.0 keatas dengan 4+5 principal... and spm start 5A-10A.. undangan bersurat bagai...sebab kami bukan budak sekolah.. tapi...sepatutnya jumaat minggu lepas..tapi ditunda.. sampai2... membe me yang tak dapat panggilan telefon dari sekolah.. hampir2 nak datang jumaat 2... kami yang dengar.. ketawa jela... mak ayah cuti..alih2...majlis hari isnin..lalalla.. uh..dah2... kita terus kepada gambar yang tak berapa sempat nak snap...tak dan ar.... sibuk borak2...lalla


gambar yang melebihkan mata me... ( baru belajar kat youtube) amat2 menyukai nya.. kat belakang 2..mama... cuti sebab kena datang sama... (kena bawa mak ayah) tapi..abah tak dapat datang sebab kat cameron la... eish..me bukan pelajar terbaik... relax sudah..lallalala


sempatla snap dewan nie..yang makin lama makin cantik..lallala.. bayangkan...kena mendaki bukit tiap kali perhimpunan isnin..uh...kejang kaki..(cop2..cover punggung yang penting time naik)

lepas sesi penyampain hadiah... tangkap gambar beramai2.. tapi..kamera cikgu la... hp me.. sempat gak la snap gambar nie...
zilla..zalilah..sue..me..aida..n ayu


time nak keluar dari dewan menuju ke kantin...sempat suruh jurukamera me yang terlatih (zalilah) snap... catik ow gambar die ambik..sejak dulu lagi (saja puji lebih2...lallala)...


bisik-bisik:

takde pe nak story dah..saja letak gambar je...mood tak de nak menulis..nak ber FB ar..lalallala.. hari nie gak time jumpa mmber2..me dapat novel(pinjam la)+teruja nak baca... + pas majlis 2..p bandar..beli kain untuk kenduri cu..hhahha.. buat baju lagi...suke2..angan2 ku berjaya..lalallala (^_^)


+++14.4.10>>>new gmbar yang me scan jap tdi....lambat dapat..gara2 kedai tu gila...ambik rm20... tapi..p hantar gune setem 20sen... gmbrnya besor 8r...logik ka???


suke gmbar nie lepas di edit..lalalaaa

Labels: , ,



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • mimpi ku jadi kenyataan **katak**
  • family day pejbt tanah cameron di laketown,perak**...
  • me menjahit labuci..
  • i love f6 so much!!**
  • oh jog!!OMG!!
  • liku2 sepanjang pejalanan ke melaka**
  • result STPM** + kenduri time
  • sekejap+ssekejap...
  • hari2 yang menyeronokkan+meletihkan*
  • **membaca novel kembali

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome