A Lady :).
About Affiliates Entry Facebook
request dari due..moto 125z
Sunday, January 17, 2010 • 1/17/2010 07:05:00 PM • 7 comments
"emh..nak kena juga buka laptop nie...hari nie..adoi.."

ha...nampak bunyi macam terpaksa pula...dekat 5 hari malas buka laptop..buka dekat pc je.. lepas tengok cerita "the sweet spy"..20 episod...me tengok dalam sehari..tetapi..ha ada tetapi pula...me tengokkan sampai episod 15 dan me terus ke episod 20..hhaha..argh..letihla tunggu sampai tamat...tak habis2 nak tengok cerita 2 sampai habis hari tu juga..so...tu jelah jalan terakhir..hahhaaa.. (jangan contohi perangai nie...tapi tulah..me memang tak minat kalau episod2..suke movie..) tapi cerita nie bestlah..pelakon2 hensem2+cute+cantik tau.. tapi..me bukan nak post mengenai drama korea nie..tapi.. me dapat request dari due... untuk me cerita mengenai motonya..smsnya berbunyi macam nie.

"ha..aygkan suka tulis blog..bukan duduk buat apa pun...bolehah cerita pasal moto nie..nanti abg bagi gambar sebelum dan selepas..

so,petang nie macam lapang sikit..me bolehlah tulis..lagipun..baru dapat gambar yang selepas hari semalam..so...edit2..baru leh post..so..nie motonya...only secondhand..but overall me rasa okla..tak gitu??

cantik tak??dengan bantuan kawan2 due..jadilah gini motonya

so..apa2..perlu ke beli yang baru??...harga beribu2??..kalau ikutkan me..me memang suka yang baru..tapi..macam tak bebaloikan?? ..beli second pun ok..sebab due kata..nak bawa moto nie just untuk pergi kelas...lagi2 kata nya uitm 2 besar..apa2 pun..me tak setuju sangat due beli moto...

"bahaya...bahayalah...dot...dot...dot...dot.."

panjang pula membebel...apa taknya...takutlah...nanti jadi apa2kan..

"ops..nanti entry nie mesti due nak baca...mana boleh cerita macam2...kan??" (zip mulut sekejap)

teruskan sahaja dengan cerita moto nie.. due beli moto 125z... harga..rm2700.00++..ok tak??? tah..me pun tak tahu harga pasaran..hehhe..oklah kot..++ beli2 barang2 untuk jad gini tak tanya pula..beli baru next week..ha..dari moto elok2 warna biru..terus berubah wajah jadi warna hitam..emh..cantik2... due kata cover dah pecah2.. kenalah tukar..=) ikutlah eh...jangan lebih2kan moto sudah..i mean it ok..
jadi..me nak bagi nasihat dulu sebab me tahu..die mesti baca...ok..dengar nie:

1.jangan bawa laju2..ingat tau..
2.pastikan ikut syarat moto tu...jangan tak lengkap pula..cermin+lampu+helmet
3.jangan nak bonceng perempuan yang tak dikenali (due kata..kalau ada perempuan nak naik...die nak tendang..hahaha..yeke??tengok jelah eh)

bisik-bisik:
hahaha..nak bawa me naik moto ker???uhuhu...awal2 me tak nak..tah..memang tak suka.. sebab ingat abah cakap bila ada perempuan naik moto duduk dekat belakang laki tu.. die kata macam jubur kera+macam2lah...so..tulah me tak nak..so..me tunggu due bawa me naik keretalah.. kan??kan?? lambat lagipun takpe..me tunggu

Labels:



PASTFUTURE
Hello;
Hi *wave hand*. Namely Zulaikha Fozilan. A girl. A woman. A daughter. A wife to-be. A teacher to-be.
Music peak
Shout !
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • gelagat natasya kembali
  • alahai...apa masalahnya nie??
  • laptopku..
  • ku jumpa sesuatu..
  • spageti...ala me... =)
  • cinta??remaja??me??dia??
  • tasya....besday...
  • title?? uk x??
  • yes....berjaye dah..
  • lagi2 tasya...tak hbis2

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome